Nejste přihlášen/a.
zdravím opravdu se může jezdit po Německé dálnici bez dálniční známky? Platej prý auta nad 12t je to pravda? děkuju loska
Jo Jo, -V Německu jsou oproti většině okolních Evropských států řidiči osobních automobilů od nutnosti platit dálniční poplatky ušetřeni. V dnešní době je průjezd Německých dálnic pro všechny osobní automobily zdarma a výběr poplatků poplatků probíhá pouze u vozů nad 12t a to v podobě elektronického mýtného.
Anojezdit mužeš scela zdarma, ovšem budeš za socku pokut budeš jezdit :D tam se chlape lítá :D a neketří nemci sou vážně Piloti protože sem byl předjet když jsem jel 213 km předjel me Eééčkovej Medák model 2011 jak po másle :D takže sem zjistil že sem byl ponížený :D ale nádhernej pocit když předjedeš policajti v teto rychlosti a oni nic nedelaji (sami jely kolem 170- 180 ) to je neco jinýho než unás když jedeš na Dálnici 150 a bojíš se aby nekde nebyl passat :D
nicmene ano jezdit tam zdarma mužež žádná známka nic, jen do mesta EKO PLAKETU
Do 12 tun jsou dálnice zdarma.
Nenechte se předchozími příspěvky zmást, "neomezenou" rychlostí můžete jezdit pouze na vyznačených úsecích.
Maximální rychlostí ale doporučuji jezdit pouze o víkendech, kdy nejezdí LKW.
Ono jet 200km/h po dálnici není frajeřina, frajeřina je za horizontem dobrzdit předjíždějící LKW.
neomezená rychlost je všeude kde neni určitou rychlsotí omezene nekde daji max 150 nekdo 170 a pak za každou takovouto značkou je znažka co ruší všechno co se dke objevilo, stane se taky že tam je 150 pak 120 a zase 150 a pak tepre značkou ukončeno še a za touto značkou muže jet třeba ´700 když b to jelo, a LKW te zajimat nemusi je to dovolený tak o co jde? já předjel dvoje fizli a kdyby neco udelal blbe tak by jsem byl určite zastavne protože ty jejich medáčky a bmw jedou o 60% rychleji než moje octa dá maimálku samozřejme zatáčky se ani jet nedaji nekeré to pak se rve auto z dalnice ven ale tak musíš človek přemejšlet, ale rovinky si tam vždy užívám s ručičkou na tachometru na opačnýý strane budíku... jednou maji neomezeno a kde omezeno je a jedeš stejne jak prase pak očekávej tučný pokuty v EURECH oni vedi kde co na kolik omezit a to doporučuju přísne dodržovat , a tučný pokuty platí i v případe že zpusobíš nehodu a zjistí že jsi jel více jak 130 protože po celým nemecku je doporučená 130 ale neni nakázána!
Nemám slov
PS: Já očekávat nic nemusím, mě to jede maximálně 89km/h.
PS: Jestli Tě LKW zajímat nemusí, tak si nejprve zjisti, co to vůbec je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.