Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strašny dym z vyfuku + praskla hadice

Od: lukaspurmen odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, dnes rano jak jsem jel do školy, tak mi auto strašně čoudilo z vyfuku a vůbec netahalo : ( Začala mi svitit kontrolka oleje, tak jsem se podival do motoru a mam u chladiče prasklou hadici a všude kolem olej : ( Dojel jsem do školy a pak odpoledne domů cca. 5km od školy, nechtělo to tahat a teplota motoru byla na MAX. Prosim o co může jit? Diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

škoda 120?

jabraka*
hodnocení

0x

Uteklá voda a dým z výfuku bude asi vážnější závada.Když se ztratila voda,došlo k přehřátí motoru a možná k prasknutí těsnění pod hlavou nedejbože i prasknutí hlavy.Pak vteče olej do motoru,kde se spálí a vytváří dým.Bude to chtít asi servis.

JABRAKA

jirkakubek
hodnocení

0x

viděl bych to na obměnu vozového parku... alespoň F35, mám pocit, že jste tu jednu 120 jako dojíždák do školy od rodíčů už řešil... řeknětě jim, ať Vám koupí za "vysvědčení"něco bezpečnějšího

ihned.cz/...

120 na tom nebude o moc líp... ikdyž i ten F je nic moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]