Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mam prosbu, jestli nevite, kdo by mi napsal do velkyho technicaku zmenu o tom, ze osobni automobil jiz neni montazni a mrzka v kufru byla demontovana.
Vim jak na to oficialni cestou. Vice jsem odnekud zkopiroval a popisuje se to zde: pastebin.com/..., ale montazni firma si za tohle uctuje zidovskych 1200Kc. A to si vse muzu demontovat sam, jen musim sjet nekam na kontrolu, kde dostanu razitko a hura na urad, kde to za 50,- zrusi.
Nemate tuseni, jestli to nekde nedelaji na prestavbovym STK ci necem podobnem? Za par korun? Pocet mist nebo neco jineho se nemeni. Pouze jde o zmenu v TP.
Diky moc
úplně jednoduše to nejde, ale dělá se to takhle:
1) na úřadě vyplníte zádost o povolení přestavby
2) úřad vystaví rozhodnutí o povolení přestavby (podmínka bude demontáž všeho co souvisí s motážním vozidlem tzn.mřížka, zpevnění oke(zpravidla fólie) popř.různé úchyty apod.)
3) s rozhodnutím a autem zajedete na STK, kde dělají přestavby a necháte udělat TK
4) po kontrole vám STK vystaváví protokoly a s těmi jdete na úřad a zde vyplníte žádost a schválení tech.zp...
5) úřad schválí a poznačí změny do TP(z auta se staně os.aut.kombi)
6) poplatek na úřadě 1000 kč.
ALE protože v souvislosti s přestavbou musíte chtě nechtě udělat tu STK tak je nejlépe naplánovat přestavbu v době kdy vám končí u auta STK.
Po schválení a vyznačení změn vám úřad vyznačí v TP příští STK za dva roky a také vylepí známky.
ano, židovská firma jako držitel typového schválení je móóóóóc levná...Když už si kupujete montážní auto, mělo by to být zohledněno v prodejní ceně.-vím o firmách co si účtovali židovských 4600,- Kč..
zapisovat do TP u přihlášeného auta může jen úřad nebo držitel typového schválení, tedy židovská firma
pokud se vám zdá 1200,- hodně, požádejte výrobce o souhlas s individuální přestavbou na osobní auto, za potvrzeníé zapatíte oěnch 1200,- Kč...Pak na úřad, pro Rozhodnutí o povolení přestavby, pak na STK pro protokol z technické KONTROLY s přílohou, to stojí 1500,- Kč, no a pak na úřad, pro rozhodnutí o schválení, to stojí 1000,- Kč.
Tedy celkem 3700,- Kč.
Bral bych tu židovskou firmu, pak s doklady na úřad tam se to zapisuje za 50,- Kč.
A to se vyplatí...
No a končím tím čím jsem začal stačilo si koupit normální osobák s 5 místy k sezení...Postupy schvalování jsou stejné jak u složité přestavby z buldozeru na jeřáb, tak nenadívajte na úřady, ale sám na sebe, co jste si koupi to máte
Dekuji vsem za odpovedi. Nejpis tedy opravdu neexistuje levna oficialni cesta, ktera by zmenu umoznila.
Pro p. Nu. Ja moc dobre vim, co jsem si koupil a nadavat na sebe nemam duvod. A diky za kalkulaci. Uplne stejna je na pastebinu, ktery jsem pridaval v prispevku, aby se nekdo nemusel snazit znovu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.