Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Automobilové modely s pozinkovanou karoserií

Od: antoan* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den zajmalo by mne jesti nekdo neví od kterých ročníků a modelu se začaly dělat pozinkované karoserie.Jedná se mi zejména o tyto značky Ford,Opel,Peugot,Citroen, Renolt ,Seat. PS.chtěl bych si koupit nejakou tu ojetinu a zajmalo by mne v tomhle smněru co by bylo vhodnějšího . Dík za odpověd.Pátral jsem potom na internetu ale nic konkrétního jsem nenašel.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr123*
hodnocení

3x

Koukni sem, myslím že tam pár informací o pozinkovaných karoseriích najdeš: wrc.auto.cz/...

maxwell*

Právě že se to odvíjí od modelů vozidel. Doběhové modely třeba nemělo už smysl zinkovat, takže se dodělalo těch pár aut a u nových už se začlo se zinkovanými. Nejednoduší je si vyhlédnout auto a pak sepodívat zda daný rok má již pozink karosérii. To se většinou najít dá.

antoan*
hodnocení

A jak a kde se to dá zjistit je to napsáno někde v kodu vozidla nebo jen tak někde u výrobce?

macach*
hodnocení

0x

Já mám třeba Peugeota 307, rv 2005 a ten už pozinkovaný je :)

A kdyby jste uvažoval o jeho koupi, ráda Vám ho přenechám :))

MCh

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]