Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrolka airbagů

Od: sajverj* odpovědí: 6 změna:

Ahoj čistil jsem auto sedačky a tak jsem je musel vyndat ale teď mi na přístrojovce svítí kontrolka airbagů a já nevím proč všechno jsem zpět zapojil tak jak to bylo. Auto mám Škoda fabia Předem děkuji za rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Jestli jste "zapnul" klíček při odpojeném airbagu, tak je to normální. Řídící jednotka zaznamenala chybu a tu hlásí i po opětovném zapojení airbagu.

doplněno 25.03.13 18:58:

Nechat vymazat chybové hlášení. Nevím jak přesně u fabky, ale někdy stačí odpojit baterii cca na1/2 hodiny, někdy to zhasne samo po cca 100 km.

sajverj*
hodnocení

A jak se toho zbavit?

sajverj*
hodnocení

Děkuju moc za radu hned to jdu zkusit.

hodnocení

0x

asi jsi porval někde za kabel a mohlo se to rozpojit ve sloupku.. budeš to muset projít

sajverj*
hodnocení

No tak zítra se na to zkusím kouknout Děkuju.

doplněno 25.03.13 18:45:

Ale ten airbag je v sedačce

hodnocení

0x

zkus to pres odpojenou baterku , jinak pripojit PC pres diagnostiku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]