Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s VAGem

Od: bazim* odpovědí: 10 změna:

Zdravim, snažil jsem se změřit váhu vzduchu a tlak turba, ale zjistil jsem, že se do ŘJ motoru při nastartovaném motoru (při vypnutém motoru pouze zapnutém zapalování se tam dostanu) ani nedostanu a vypíše to chybu, která je vidět na obrázku. Na obrázku je i mé nastavení VAGu a tuto stejnou chybu mi to dělá i u dalších ŘJ myslím si, že u rádia (není originální, takže asi logické) a vím, že u klimatronicu mi to dělalo také + ještě u nějakých dalších. VAG verzi mám 304 a kabel KKL takový modrý z aukra.

Neví někdo co s tím? Je to nějakou špatnou verzí VAGu? Nebo to tenhle kabel nesežere? Má s tím někdo zkušenost? Zkoušel jsem různé nastavení COM portu co jsem se dočetl o této chybě na internetu, ale nic nepomohlo.

Auto: Passat 1.8T

Obrázky:

nastavení - imgworld.cz/...
chyba - imgworld.cz/...

doplněno 25.03.13 16:51:

Ještě bych chtěl doplnit ať nemusím zakladat nové téma, tak po zapnutí klíčku začne takové bzučení neví někdo co to je?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To je typicky kabelem (takovym modrym z aukra:) )

Tyhle shit kabely maji male prenosove rychlosti (simulujou seriovy port nebo maji proste malou prenosovou kapacitu), takze zatimco pri vyplem motoru se vse v pohode nacte (nepromenne ulozene hodnoty), tak pri behu motoru kabel nestaci prommenne hodnoty prenaset.

Nebo to mas vazne napichle fyzicky pres seriovy port :) (Asi ne...)

hodnocení

0x

divne me jde vse ... zkus jinou verzi programu

bazim*
hodnocení

Co používáš za program či jakou verzi VAGu? A kabel máš ten stejný? A ještě nastavení VAGu jaké máš.

304ka je v pohodě na zakladni diagnostiku

bazim*
hodnocení

Budu rád za další názory + ať nemusím zakladat o nové téma Neví někdo co by mohlo být to bzučení? Tady jsem udělal video na kterém je to dobře slyšet.

Odkaz:

bazim*
hodnocení

Nikdo netuší?

bazim*
hodnocení

Napadně ještě někoho něco?

zkoušel jsi vypínat ventilátor?

doplněno 11.04.13 06:20:

tak víš aspon odkud to vychází? jestli z podpalubky nebo z motorového prostoru? máš climatronic? chce to trochu pátrat

bazim*
hodnocení

Samozrejme.

bazim*
hodnocení

Mám Climatronic a je to prá nějaký ventilátor v něm asi nejspíše. Ale ještě by mě zajímalo něco k problému s tím VAGem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]