Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrolka kontroly motoru K

Od: matesss* odpovědí: 1 změna:

Ahoj občas při nastartování se mi rozsvítí na drobek delší dobu než ostatní kotrolky kontrolka motoru. Takové to káčko. Prikladam obrazek. Je to ta 4. kontrolka zleva. Kontrolka vždy potom zhasne a nic se neděje. Ale asi 2-3x se mi stalo že jsem nastartoval normalne, kousek jsem jel, musel jsem zastavit a dat prednost a pri rozjezdu se mi zaklepal motor a auto chciplo. Po nastartovani a citlivem rozjezdu se auto normalne rozjelo a pak zase mesic nic. Nevíte někdo co s tím? Nebo je to jen náhoda?

Díííky

Kontrolka kontroly motoru K

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

těch příčin může být tisíc a jedna-takhle těžko říct-nejdřív bych zavítal na diagnostiku,pak až další...

doplněno 24.03.13 16:41:

může být problém v banálním kontaktu konektoru,nějaký přicpaný podtlak atd.atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kontrolka motoru

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]