Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zadokolka do 50tis Kč

Od: frantanovak1 odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,chtěl bych poradit jakou zadokolku pořídit do cca 5o ooo Kč..Měl by to být benzínový motor,nejlépe sedan to je asi vše co od toho očekávám..Jednou jsem se projel v zimě s Báwem a už nic jinýho nechci :)..Krásnej pocit s jízdy,drifty úplně luxus..

Děkuji Všem za každou radu...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

franto,pokud jste driftoval v provozu tak si nic takovýho nekupujte a neohrožujte jiný! a raději si kupte horský kolo - levný,lechky(na drifty luxus), navic si maximálně při tom zlámete končetiny ale nikoho neohrozíte jak v autě, a hlavn hlavne MÁ NÁHOH NA ZADEK levnejší už neseženeš :D

frantanovak1
hodnocení

Samozřejmě to nebylo v provozu ale na takový malý silničce a tam kde já bydlím projede 1O aut do dne...Ale právě že nevím vůbec co koupit..A na kole se mi v zimě jezdit nechce *smich*

no nejlepší by bylo asi se podivat na starší bmw nejlepe E36 sežene se levno ale musíš koukat jakým je stavu atd ;) nevim ale je to ma fakt na to driftovaní v zime dobrý než na ježedni,repsektie takový doplnek pro olný čas a koupil byh to do 30 na todle popojiždení :)

nu*
hodnocení

0x

chceš báwo pořiď si báwo

doplněno 24.03.13 14:19:

nechápu proč se vyptáváš když jsis odpověděl sám

daniell*
hodnocení

0x

za 50 000 Kč BMW , AUDI , MERCEDES nebo sporťák zadokolka? *smich* to bude starej na půl rozpadlej vrak kterej má najeto jako cesta na Měsíc a zpátky ... *smich**smich* Raději dál šetři ...

předpokládám že tazatel přemýšle pouze jako doplnujici auto na "zabavu"a ne na ježdení :)

doplněno 24.03.13 14:28:

sauto.cz/... podívej se na todle ;) jako hračka by to molo posloužit dobře ;)

frantanovak1
hodnocení

Já neřekl že chci Báwo jenom že jsem v něm jel a bylo to fajn..Tak určitě by to chtělo kupovat s člověkem který tomu rozumí...Ale mužu ještě rok šetřit ale kolik by tak mohla být cena zachovalého auta s zadním pohonem?

nu*

žigulíka seženeš v německu za odvoz, má zadní pohon a jízda je zábavná:-P

erikch*

jak si sám zjistil,Bafík je auto pro zábavu...,podvozkově super,ale motorizace u BMW od šesti válců výš...,no a když trošku zabrouzdáš venku(západně od ČR),dá se sehnat velmi zachovalá E 36 v benzínu za rozumné kačky,třeba 2.5 motor (typ M51)se dá i odzkoušeně za x let a x desítek aut,oturbovat (celá sranda asi za necelé pade i se zárukou)a jsi někde na 300 kobylkách-s tím už je fakt spousty zábavy...*smich* Takže někde za 70 000,- máš auto s výkonem aut od půl mega výš...

frantanovak1
hodnocení

Přesně chci to na zabávu a spíš to bude taková hračka ale musí byt v dobrém stavu..

120 škoda,zadokolka jak prase,cena minimální,hrabe i na sněhu*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]