Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
něvíte někdo, kolik může stát roční pojistné čelního skla na Feldu r.v.96? A taky bych se zeptal, jestli pojišťovna nebude mít problém se stářím auta. Jde mi to, že mám na něm hrozně moc takových drobných škrábanců a když svítí sluníčko, špatně přes něj vidím. A jezdím lokalitou, kde často odskakují kameny od náklaďáků (kolem lomu), že je jen otázkou času, kdy dostanu ránu a budu muset shánět nové. Díky a příjemnou neděli
To jsou nápady! :D
Sklo čiré stojí 1100,- (kupoval jsem ho před půl rokem),300 kvalitní guma (je potřeba vždy nová),rantl, pokud bude rezaví si obrousíš a štečkem a základovkou zatřeš.
Koupíš si lano 4mm průřez a s pomocí přítelkyně, která ti bude na okno jemně tlačit to zasklíš sám a máš klid, tak o co jde.
Sypat to někam pojišťovně, která ti to pak zařídí? Fakt neblázni...
Spíš pumpnou oni tebe, buď vklidu
Princip zasklívání:
doplněno 24.03.13 13:28:Jo, vím o čem mluvíš. Já to měl po nějakém dědovi a ten asi ty náklaďáky taky moc nepoředjížděl, takže škrábance a v noci je to med.
Já jen, že bych tu podělanou kooperativu pěkně pumpnul, když jim dávám tolik peněz za povinný ručení Hezky bych si ho pojistil a za měsíc si pořídil nový
To mě nepumpnou, dal bych jim to tam a oni by mi to zasklili a bylo by. Je to pojistka do 10tis. Neřešil bych to, ale opravdu blbě vidím přes to sklo Díky
Tak vidíš Já tomám taky po dědovi nějakém, však víš
Na felicii vyhozené peníze, pokuď ho nebudeš měnit každý rok. Sám mám už 4té sklo na feldě za 3 roky a i přes to, se mi pojištění nevyplatí.
Teď platím na Feldu Pick-Up 1.3MPI pojištění cca 1050Kč. Když bych chtěl připojištění skla, tak jsem levnější pojištění než za 2tisíce nesehnal. Spoluúčast je tam min. 500Kč.
Nové přední sklo jsem naposledy koupil za 750Kč + 200Kč nová guma. Montáž je tak na hodinku. Je to cca 3 týdny, co jsem ho zrovna měnil. Tak snad budu mít aspoň rok klid.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.