Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojištění čelního skla Felicia

Od: cobrak* odpovědí: 4 změna:

Ahoj všem,

něvíte někdo, kolik může stát roční pojistné čelního skla na Feldu r.v.96? A taky bych se zeptal, jestli pojišťovna nebude mít problém se stářím auta. Jde mi to, že mám na něm hrozně moc takových drobných škrábanců a když svítí sluníčko, špatně přes něj vidím. A jezdím lokalitou, kde často odskakují kameny od náklaďáků (kolem lomu), že je jen otázkou času, kdy dostanu ránu a budu muset shánět nové. Díky a příjemnou neděli ;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

3x

To jsou nápady! :D

Sklo čiré stojí 1100,- (kupoval jsem ho před půl rokem),300 kvalitní guma (je potřeba vždy nová),rantl, pokud bude rezaví si obrousíš a štečkem a základovkou zatřeš.

Koupíš si lano 4mm průřez a s pomocí přítelkyně, která ti bude na okno jemně tlačit to zasklíš sám a máš klid, tak o co jde.

Sypat to někam pojišťovně, která ti to pak zařídí? Fakt neblázni...;)

doplněno 24.03.13 13:12:

autoopravy.eu/...

doplněno 24.03.13 13:18:

auto.idnes.cz/...

doplněno 24.03.13 13:18:

Spíš pumpnou oni tebe, buď vklidu *smich*

doplněno 24.03.13 13:20:

Princip zasklívání:

skoda.daves.cz/...

doplněno 24.03.13 13:28:

Jo, vím o čem mluvíš. Já to měl po nějakém dědovi a ten asi ty náklaďáky taky moc nepoředjížděl, takže škrábance a v noci je to med.

cobrak*
hodnocení

Já jen, že bych tu podělanou kooperativu pěkně pumpnul, když jim dávám tolik peněz za povinný ručení :-D Hezky bych si ho pojistil a za měsíc si pořídil nový :-D

doplněno 24.03.13 13:26:

To mě nepumpnou, dal bych jim to tam a oni by mi to zasklili a bylo by. Je to pojistka do 10tis. Neřešil bych to, ale opravdu blbě vidím přes to sklo :-D Díky ;)

doplněno 24.03.13 13:43:

Tak vidíš :-D Já tomám taky po dědovi nějakém, však víš :-D

a3ec5dami
hodnocení

2x

Na felicii vyhozené peníze, pokuď ho nebudeš měnit každý rok. Sám mám už 4té sklo na feldě za 3 roky a i přes to, se mi pojištění nevyplatí.

Teď platím na Feldu Pick-Up 1.3MPI pojištění cca 1050Kč. Když bych chtěl připojištění skla, tak jsem levnější pojištění než za 2tisíce nesehnal. Spoluúčast je tam min. 500Kč.

Nové přední sklo jsem naposledy koupil za 750Kč + 200Kč nová guma. Montáž je tak na hodinku. Je to cca 3 týdny, co jsem ho zrovna měnil. Tak snad budu mít aspoň rok klid.:)

brucce11*
hodnocení

0x
Asi tak 500kc do nedavna jsem to mnel i ja pojistene u ceske pojistovny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]