Nejste přihlášen/a.
Nechával jsem si stříkat blatník, prý mám přeleštit blatník a lak okolo jakou jsou dveře apd. Poradte prosím postup a čím vše rozleštit? Nějaký přípravek co se dá běžnně sehnat a nemusí se to objednávat přes net. děkuji
Nechápu důvod toho rozleštení lakované části. To s povedl "pomeranč", prach a nebo jaký je důvod. To okolí je z důvodu zvětralého laku nebo proč?
doplněno 23.03.13 12:29:lykt a nebo ligt . Jak máme poradit, když nevíme důvod toho rozlešťování. Jednou píšete "prý mám přeleštit blatník a lak okolo jakou jsou dveře apd". pak jen okolí, ale nikdo neví proč. Byl na okolních dílech dělaný zástřik nebo je barva zvětralá?. Na tyto dva příklady se bude používat úplně jiný postup při rozleštování.
Když je vám za těžko pořádně popsat problém, proč se nezeptáte toho lakýrníka. Jinak ještě volat věštci.
doplněno 23.03.13 13:52:Tak už je to jasnější, blatnik se leskne jak psí kulky a zbytek je "matný"a nepatrně jiný odstín. Tam bych rovnou "oživil"celé auto. Já na to používám z běžně dostupných Simoniz Color restorer. Takhle to vypadá autolaky-airbrush.cz/... Nechá se to normálně koupit a není potřeba jen z netu. Dělá se stím dobře, člověk se tak nenadře jako s Tempem a hlavně to nedělá "fleky".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.