Nejste přihlášen/a.
Dobrý den policiíí mi byl odebrán po požití alkoholu řp a soudem jsem vyfasoval podmínku, 1.5 roku, abych se ponaučil nechal jsem ho tam 3 roky.Tej bych ho rád zpět. Jaký je postup o vrácení? mám nejdřív jít na obecní úřad v místě bydliště a zažádat nějakým formulářem či rovnou absolvovat přezkušení v autoškole a potom tam zajít nebo jak je to přesně? ani nevím kde se nachází ... Děkuji za odpovědi. odpovědi typu,že bych neměl na silnici co dělat prosím NE! to vím také
Předpokládám, že jste se nevybodoval a proto podle mého nemusíte na přezkoušení. Dostal jste pouze zákaz řízení od soudu, takže je ideální zatelefonovat na soud a zeptat se, jaké jsou podmínky vrácení ŘP. Pokud jste se v podmínce osvědčil a neřídil jste, tak by Vám měli ŘP vrátit.
rozhodná je doba bez ŘP-nezáleží zda vybodován,soudní a jiný zákaz apod.-ta doba je přesně kalendářní rok-do 364 dnů není potřeba dělat přezkoušení,od 365 a více dnů už je přezkoušení podmínkou...Navětivte autoškolu ve svém okolí(i podle ceny),dají vám formulář,praktický lékař,akreditovaný psycholog,přezkoušení před komisařem MDČR online a pak tradá na váš úřad pro ŘP...Tohle je postup-pořadí je 1.autoškola 2.praktik(musí tam mít razítko "prakt.lékař" cca.200,-) 3-4..psycholog(cca.2000-3000,-) 3.4.komisař MDČR 700,-(tady je pořadí jedno-pozor-přezkoušení u komisaře platí jen 30 dní-pak by se muselo za další sedmikilo dělat znova)...
doplněno 22.03.13 17:54:samozřejmostí je skončení všech zákazů,jak soudních,tak úředních...bez toho nelze dělat zkoušku před komisařem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.