Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám možnost koupit Audi S3 chci se zeptat jak je to se servisem tohoto vozu popř. ceny dílů atd? Na co si dát pozor u tohoto vozu a vše o modelu S3? díky..
podívej se na recenze k audinám, kdysi jsem měl A6 Avant 2,5 TDi, ale kvůli radám odborníků že mi časem "odejde" motor atd jsem se auta zbavil, včas, ještě před krizí...moje Audi má "odborník a dřívější rádce", nic mu mezitím neodešlo
Audi je trochu předražené, ale,kvalitní a reprezentativní auto a když ti nevadí vyšší spotřeba a trvdý podvozek, kup si klidně eskovou...některé modely mají brzdový kotouč který je integrován společně s celým nábojem kola, takže se to mění komplet, a když ti nevadí že budeš platit za díly a servis víc než kdybys jezdil octavií, tak si udělej radost a jdi do toho...
Nekupuj auto v ČR, najdi si 3 pěkná eska poblíž Hamburgu a udělej si 2-denní výlet, v ten první den si je prohlédneš, když nebudou víc jak 100 km od sebe, vše promyslíš a vyspinkáš se v nějakém hotýlku-hostýlku a ráno si uděláš radost...
Některé úseky německých dálnic jsou skutečně kvalitní a představa, jak v jarním sluníčku frčíš domů 200 km/h je zajímavá...
ne tvém míste bych byl s tou "možností koupit" opatrný...V ČR bych nekoupil ani poklici s logem s kroužky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.