Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výbrusy válců

Od: bently odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

zajímalo by mě, jak je to s výbrusama válců jak u aut tak motocyklů? Pokud si udělám výbrus válců, tak mi vybrousí válec a vloží vložku, tudíš píst je stále stejný a má stejný počet pístních kroužků?

Nevysvětlil by mi někdo jak to přesně je? Kolik výbrusů je možné maximálně dělat?

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

U starých fichtlů a motorek se po výbrusu dával odpovídající větší píst a pístní kroužky...

banik
hodnocení

0x

u plechovek se vybrusy spíš nedělaj,ale je to tak že, ti vezmou válec, vybrousí na rozměr pístu, ( rozdil mezi vybrusama je tusím 0,25mm) při každem dalším vybrušování, se objem valce nepartně zvětšuje.max, počet vybrusu je vetšinou pět ale da se i 8... nebo se valcem vyvložkuje pokud ma vložku, ta se vylisuje ven a vlisuje se nova s nultým vybrusem,tudíž origo jak ma bejt. nebo když není vložka potahuje se valcem nicasilem, ten starý,sjetý se vybrousí, nanese se směs niklu a chromu, a o5 se vybrousí na požadovaný rozměr pístu... počet píst. kruhu se nemění...

bently
hodnocení

A jak to je s písty? Písty jsou vždy stejně veliké? Nechápu to.

děkuji vám za vysvětlení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]