Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Píšťalka do výfuku?

Od: manotek* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, mám felicii a chci tam dát píštalku do vyfuku a nebo do saní, má to nějakej efekt, jako zvuk?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

duke*
hodnocení

4x

Jasně,dej, to bude COOL a budeš děsně IN. Bude to mít zvuk jak lopatky turba! :)

Ve filmu "Jáchyme, hoď ho do stroje" tam dali rovnou trumpetu.

doplněno 20.03.13 13:54:

A samozřejmě ti to přidá 10 koníků navíc!

manotek*
hodnocení

ne já se neptám na koně! jestly to bude pískat, jo či ne?

duke*

To víš že bude, když to dobře utěsníš a píšťalka nebude z plastu.

hodnocení

2x

jistě že to bude piskat... ale smysluplnější by bylo dát ty peníze třeba do vzduchového filtru.. nebo nové svíčky atd..

manotek*
20.03.13 17:56

mám vše

hodnocení

0x

dej tam fletnu nebo hoboj a budes desne cool

manotek*
20.03.13 20:18

hoboj :D

hodnocení

0x

Pro lepsi efekt bych tam dal piskatko z konvice na vodu. To bude teprve ten spravnej zvuk.

Kdysi dáávno jsme si coby malé děti dávali na jízdní kola plastový pásek na zadní vidlici, aby to při jízdě brnkalo a tudíž mělo super zvukovou kulisu. Ale to nám bylo tak okolo 5-ti let. Očekával bych, že když člověk dospěje, tak dostane rozum. Asi to neplatí u všech

V dospelosti se tohle brnkatko nahrazuje prave tuzingovyma vyfukama.

A ted nove uz i tuzingovyma pistalkama.*smich*

Chlapi sou proste deti naporad.

Dokonce se necha sehnat i udelatko, ktere simuluje zvuk odfuku turba.*zed*

Dneska se dají sehnat různé věci - třeba tohle létá na elektriku:

manotek*

:D
to tam mám
Píšťalka do výfuku?

nu*
hodnocení

0x

na konec výfuku se nasazuje plechovka z malé paštiky Májka, vrtají se do ní 4 otvory o velikosti 12 mm...zvyšuje to výkon a snižuje spotřebu, a zvuk je kovový

a plechovky jiných paštik od Hamé nefungují?

mowla*

Ne ne, plechovky od jiných paštik nefungují, plechovka od játrovky je pak vysloveně škodlivá - zauzluje výfuk, prokousne levou zadní gumu a z vany ucucává olej...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma píšťala do výfuku
Otázky na téma zvuk turba

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]