Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jaký upřednostnit kola na káru 4,50 - 10 a nebo 155/70 R 13. Co myslíte? Zajímá mně vezeko titbit. Díky
Koukal jsem na jejich nabídku a kromě vzhledu a 10cm rozdílu ve výšce jsou rovnocené. Takže je to spíše o osobních sympatiích. Za sebe mohu říci, že mám radši vozíky s velkými koly. Nevím, ale vozík s malými koly na mě působí, tak že má človek strach na něj něco trošku naložit.
Rozhodne velka kola. Ja mam nebrzdenej vozejk od Podlesaka, robustni 2m x1,125 m, a kdyz jsem oddelal standardni napravu, dal jsem tam novou, ale z dvouoseho , pasuje vse, je to legalni - jen disk ma pet der - vozejk ted realne uveze 1,6 tuny. = nemam v pripade nutnosti problem odvezt paletu cihel, vrchovany vozik sterku a pod. Samozrejme opatrne, ne to hnat 100 km/h po dalnici.Je to navzdy reseni.
Mala kola, lowcost vozejky - pozinkovane plechace z Hornbachu, vyrobene z tlussiho alobalu, bez rellingu, bez poradne konstrukce, jsou uplne na prd, krizi se to, neda se to nijak poradne opravit.
Na Titbit mám kola 13"
doplněno 21.03.13 19:13:a já tu měl fotku...
Milane, mohu se zeptat na zkušenosti s tímhle přívěsem? Jak po čase používání drží kování, zda se přívěs nekroutí při naložení a tak vůbec ,jak jsi spokojen? Děkuji za odpověď
na tento vozík dokážu narovnat přes 50 balíků polyše.
naložím i 800kg, i když by uvezl více, ale bojím se o body..
říkám , že naložím 3/4 objemu avie a uvezu se sopravo 1/2 váhy nákladu na Avii
jediné co je problém v rozích korby jsou úchyty na vázání, ty dělají rámus když se jede prázdný. Zadní čelo se ohýbá, když se naloží dlouhé věci přes sajtny. Plastové panty jsem již měnil, dostal jsem je za radu s čkp od zaměstnace z Vezeka. Převrátil jsme již jednou a měnil jsem kouli. Pod zadní světla jsem musel dál dorazy (silentbloky) páč boucháním o vozovku se rozbíjely světla.
To víte, půjčujeme ho zákazníkům
Ale jiný bych již nechtěl..
doplněno 21.03.13 21:16:nekroutí se..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.