Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najdu olejový filtr? Ford Fiesta (2004)

Od: haris odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, nevíte, kde se nachází olejový filtr ve Fordu Fiesta 1.3 benzin z roku 2004? Pod kapotou v motorovém prostoru jsem ho nikde nenašel...

Kde najdu olejový filtr? Ford Fiesta (2004)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A do kufru jste se koukal? *ee*

doplněno 19.03.13 18:20:

Když ho nejste schopný najít, tak co s nim chcete dělat?

laybor*

U chladiče.

ar*
hodnocení

0x

Mno, býval ze zezadu na motoru, jakoby pod sacím potrubím. Není moc dobře vidět.

ladaadal*
hodnocení

0x

Asi tak, jak píše Jaaaa. Jinak, nikde jinde než pod kapotou ho nehledej.

haris
hodnocení

Jasně že vim, že není v kufru *smich*. Mě šlo jen o to, že u nějakých aut je přístup k filtru zespoda auta a u nějakých zezhora (pod kapotou). Tak proto jsem se ptal, kde ho hledat a vyměnit... U téhle Fiesty je myslím dostupný zespoda, ale radši bych aby mě někdo ujistil :).

ladaadal*

No promiň, ale kdybys byl natolik zdatný, že s ním pořídíš něco dělat, tak otevřeš kapotu a do 15sekund ho najdeš - je to rychlejší než bádat po internetu. Pokud ne, dej auto do servisu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]