Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava - uník vody

Od: felicista odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

poslední dobou pozoruji, že mi uníká chladící kapalina, pokud ale auto třeba týden stojí, neuniká nic. Jen tedy po jízdě.

Je ale zajimavé, že od určité výšky již kapalina dále neuniká.

Nicméně budu příští měsíc dělat v servisu rozvody. Je možnost, že dojde při tomto zásahu ke sjednání nápravy?

A rád bych se také zeptal, vím, že nelze odpovědět přesně, spíše mě zajimá hrubý odhad, jaká tak může být cena při opravě úniku? Pokud uvažujete řekněmě tu nejzávažnější závadu.

Jedná se o vůz Š. Felicie, 971.6 benzín,

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

1x

Jak jsi poznal, že uniká? Pokud jsi ji dolil a ona po jízdě unikla a pak už ne, tak jen mohl přes pojišťovací víčko vyházet přebytek.

felicista
hodnocení

Jistý si nejsem. Ale unikne vždy pod rysku minimální hodnoty (tak 3 cenťáky pod). Ještě mě naapdlo zkusit utěsňovač, ale nechtěl bych to ještě více poškodit.

Nejprve identifikuj závadu a pak řeš teprve opravu.Je víčko chladiče OK,jak jsou na tom po jízdě hadice k chladiči?

gumidek*
hodnocení

0x

Jinak dolévá se mezi MIN a MAX. Nikdy na rysku MAX (za studena).

Může to být víčko, chladič,vodní pumpa (gufero),víko termostatu (kolem příruby je vidět na krápnících růžové vody únik).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]