Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat jak je to s pojistným plněním pojišťovny když jsem nedobrzdil a klepnul auto předemnou, ale moje auto je ještě v polopřevodu... vadí to pojišťovně a bude po mě něco vymáhat kuli tomu že auto není na mě dopsané?
pojistka je na moje jméno a jsem v ní uveden jako provozovatel a vlastník.
další otázka je, do kolika dní se auto musí přihlásit? jsem pracovně mimo svůj domov takže nemůžu to zatím dohlásit na sebe...
děkuji za odpovědi...Honza
no v to doufám... první příspěvek se mi zdá trochu zcestný :D sorry :D ale jako když naše úřady fungují jen po, st, pá a to ještě dopoledne a když majitel je z jiného okresu...to asi těžko zvládnu v jeden den ...
vím že na přihlášení je nějaká doba...prý 14 dní... od data odhlášky na mou osbou...
Žádná 14 denní doba na přihlášení neexistuje.
doplněno 18.03.13 19:01:Si přečti zákon 56/2001 sb,
dokud nebude novelizován ve smyslu dohlášení ,tak můžeš jezdit do té doby v polopřevodu.
aha...zajímavé... a jak dlouho teda? a vůbec...co se stane když to na sebe dohlásím až za rok?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.