Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zimní pneu - do kdy?

Od: winki* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den přátelé.

Jen skromný dotaz. Do kdy musím mít na autě obuty zimní pneu? Je to do konce března? Dík

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Povinnost platí od 1. 11. do 31. 3. (a za předpokladu...) - takže po 1. 4. i kdyby padaly trakače s ledovkou a sněhem "zimní pneu" mít nemusíš...

ladaadal*
hodnocení

0x

Zadej si "zimní pneu" do vyhledávání, je tady toho plno. Do konce března je musíš mít, pokud je nebo dle předpovědi počasí hrozí zimní živly (sníh, námraza atd.). Jinak můžeš jezdit na letních celou zimu.

nenikamspechat
hodnocení

0x

Povinně na sněhu a ledu do konce března.

Nechápu co všichní blázní s letníma, vykoukne slunce a hurá zima skončila, honem přezout. No nevim, teď tu mrzne a sněží, to samý bývá i v půlce dubna tak mi neni jasný proč už mít přezuto a pak bruslit po ranní námraze *zed*

jirkamatapat*

Na ranní námraze si zabruslíš i na zimních gumách.Jízda automobilem není o gumách,ale o tom co máš v hlavě.

miloss
hodnocení

0x

Do konce března, pokud se dá předpokládá, že bude sníh nebo je.U nás padá už od rána, takže to tu zase vypadá jako v zimě.Jak bylo minulý týden hezky, tak už mě taky přezouváním napadlo,ale ještě že jsem to neudělal.Předpokládám, že budu přezouvat na začátku dubna, pokud to v tu dobu nebude zase vypadat jako dnes

hodnocení

0x

povinnost je do konce března. letošní zima bude i v dubnu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]