Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vonavá letní smes do ostřikovaču

Od: rapid® odpovědí: 4 změna:

jakou letni vonavou smes do ostřikovaču koupit? :) ted dodelávám posledni zbytky takové hnusne zimni sr**ky který smrdí na sto honu daleko a na leto bych si rád koupil nejakiou vonavou která nebude človeku kroutit rypákem při každem otřiknutí okna :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zimní směsi smrdí protože do těch levnějších výrobci přidávají lutr z lihovarů aby ušetřili za drahý mrazuvzdorný metyl. V letních směsich je lihu minimum takže by smrdět neměly.
cocinkamichalka*

Tak to mám asi opačný čichový vjem :) Kupuju Euroshopper směs, a ta docela voní. Teď jsem musela koupit na Shellce, protože už jsem fakt neviděla přes sklo, dala jsem za 2l 140 Kč a "voněla" tak, že jsem myslela, že se pobliju :-D

hodnocení

0x

si kup treba citronovou , letni vzdy voni , neni tam nemrznouci /smradlava/ slozka

hodnocení

0x

Před časem jsem nalil do ostřikovače "zvláště jemnou meruňkovici". Bylo mi jí líto vyhodit, ale při pití jsem měl dojem, že polykám rašpli. V ostřikovači krásně voněla a byla i nemrznoucí. Akorát se to špatně vysvětlovalo policajtům při kontrole *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]