Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příprava motorky na STK

Od: knoflajzs® odpovědí: 6 změna:

Prosím Vás co je potřeba připravit nebo respektive co kontroluji na STK při technické kontrole? Koupil sem motorku tenkrat novou a pak mi stk prošla po 4 letech pak sem se na to cca 3 roky vykašlal a jezdil jen po dědině a značky sem měl v depozitu. Ted si je chi vyzvednout a obnovit stk a připravit to na jízdu po silnicích. Motorka je skútr 125 m3 nikdy sem na stk s moto nebyl. Je mi jasný , že mi to na stk taky řeknou co je potřeba mít v pořádku, ale než tam vyrazím zkouším vás ...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

2x

Musí svít to co má, nesmí z toho nikde téct olej, stav pneu ale v podstatět s moto nejsou problémy.

ladaadal*
hodnocení

2x

Jak píše Albatros: světla, únik kapalin, eventuelně do tebe strčí, jestli to brzdí a mrkne na gumy. Nic světobornýho. Možná povinnou výbavu, ale tu mě už po 4x nekontrolovali.

Musím přidat perličku - stk trvá na tom že klaxon pionýra musí troubit přesto že v návodu je jasně napsáno že když svítí světlo tak motorka nemá dost proudu na to aby ještě troubila. Přesto že je zavedené celodenní svícení, bez zatroubení bych stk nedostal :-]
ladaadal*

Čoveče, tak klakson mi zkoušej u auta pokaždý, ale u motorek ještě nikdy. Asi je napadlo, že u choppera by jim to taky mohlo vymlátit okna.:D

hodnocení

A co přesně má motorka za povinnou výbavu?

bývalo to: vesta, lékarnička, žárovky, pojistka, ale věřím, že už je to klidně jinak. Slyšel jsem, že snad žárovka už být nemusí.

motorkari.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]