Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde míchnou přesný odstín barvy

Od: lokf odpovědí: 8 změna:

Zdravím, potřeboval bych poradit, dvakrát sem si nechával míchat barvu na odstín auta, vždy nějaká baba přiložila vzorek, barvu míchůa d spreje. Pokaždé odstín světlejší . Mám auto 13 let staré, lak není téměř nikde vyšisovaný. Nevěděl jsem kod barvy, takže to míchala dle vzorku. Byl sem v renaultu a podle Vin mě dali kod barvy kod barvy je OV 460. Kde si nechat míchnout barvu aby už byla konečně stejná jako je na autě, když znám již kod barvy. Pořídil jsem si stříkací pistol ,jelikoš sprejem je to na ... . Diky za rady

PS:

Mělnicko, kraj Prahy.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Baumax, Hornbach, nebo každá lepší drogerie se sortimentem barvy - laky.

doplněno 17.03.13 18:15:

Nám autolak cca. před 3 roky míchaly v Domu barev, a odstín byl s původním lakem perfektní. . .

albatros498022*
hodnocení

0x

Ideální je prodejce, který se zaobírá prodejem autolaků, ti namíchají podle kodu barvu včerně faktoru stárnutí původního laku.

kostej
hodnocení

0x

Koupil bych bílý primalex a tónovací pastu dle barvy. Nanášel bych válečkem, po zaschnutí klarlack ze spreje.

ladaadal*

Kostěji, on chce stříkat auto, ne vymalovat byt.

petr123*

No ale hlavně bych koupil ten omyvatelný, jinak by ti to při prvním dešti z auta odteklo... Ale na druhou stranu, matné barvy na autě jsou v módě takže proč ne :-P

lokf
hodnocení

Tak barvit auto balakrilem to jsem ješte neviděl :D :D

petr123*
hodnocení

0x

13 let staré auto prostě vyblednuté je. Pokud na to použiješ originální odstín jako ti dali v Renaultu tak se barevně prostě netrefíš a bude to vidět. Navíc oprava starého laku "aby to nebylo vidět" je spíš práce pro profíka, sprejem ani pistolí bez hromady zkušeností nemáš šanci udělat.

ladaadal*
hodnocení

0x

Jinak jak píše Albatros, prodejce, který se tím zaobírá by se neměl splést. Ale taky je to o šikovnosti, i když většinu jim určí počítač, přesto tam své znalosti musí dát. U nás máme dva. Jeden umí suprově namíchat barvu, odstín i vyšisování starobou, to po zaleštění nepoznáš, kde se to opravovalo. Ale musí se k němu ráno, dokud je střízlivý, k polednímu už ani neví,jestli chceš barvu nebo ředidlo. Druhý sice nepije, je milej, vstřícnej, ale zase je schopen tvrdit, že červená je žlutá a má voči z Kašparovi krávy, takže pak si vyber.*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]