Dobry den prave sem se rozhodl dneska prezout moji octavii 2 na letni pneu o rozmeru 225/45 r17 ted mam zimni kola 205/ 55 r16 a foukam kola na 2,4 Bar.. ALE nevim na kolik mam nafouknout tyto s nizkym profilem,je to original od skodovky kolo, vlozim sem obrAzek co mam na vicku nadrze,ale v tom se nevyznam je tam tabulka plne a poloprazdny auto a to nejde dodrzet protoze rano jezdim do prace sam a odpoledne bud kamose nebo rodinu vozim a to bych nedelal nic jinyho nez pripoustel a odpoustel pneu tak na kolik vy to hustite? dekuji za informaci..
Přesne tak jezdime dost často v 5 ( prostorove vetších) lidech a kufr skoro plnej,, v techničáku je ma připustní hmotnost 600 kg a k teto hranici se to skoro přibližuje kolem 520 kg tam vozíme dá se říci každý druhý den, takže nevím jinaksem přikládám obrázek a pro me plati tabulka s 1.9 tdi tento motor tam mam, a dokýže i ještěnekdo vysvetlit proč předek se fouká na mín když tam je težkej motor? :O Takže pro me plati ten posledni řadek dole..
olaf71*
tabulka je jasná. motor sice těžkej je,ale nemyslím si, že je těžší než dva lidi jako jsem třeba já (2x100kg)
když už tak naopak.. ja když předek nafoukam na 2.4 tak mi to přijde furt placate... takže bych se toho moc nebal.. ale nesmi se to zase přehanět aby se nesjižděl prostředek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.