Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava před. reflektoru

Od: prednireflektor odpovědí: 3 změna:

Zdravím všechny. Před pár dny jsem byl na STK sTHALIÍ r.v.2003. Všechno bylo dobré až na seřízení světel. Podotýkám ,že do té doby na mně nikdo neblikal ,že ho oslnuji , Tak tam stím technik vrtal až to zvrtal totálně. Když jsem s tím večer jel svitily světla asi20 m před auto. Když jsem to chtěl elektricky zvednout, tak už to bylo na MAX..tak že to nešlo. Doma jsem zjistil ,že ty 2 štelovací plastové šroubky na IMBUS klíč jsou totálně zničené ,protože nevím,co do nich cpal. OTÁZKA zní. Musí se relektor ,je to pravý, vyndat, nebo to jde i tak. A když se musí vyndat , tak jaký je postup . Děkuji za radu. J.M.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

1x

Dejte to do servisu oprava bude stát pár stovek.

hoummy*

Mě to u auta udělali gratis.

erikch*
hodnocení

0x

krom "poděkování" technikovi na STK světlomet vyndejte,poté podle možností imbus s "vymletou" hlavou ven a dát jiný šroub stejného závitu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]