Nejste přihlášen/a.
Dobrý den koupíl jsem auto co vlástnil pán se ZTP ve velkém TP je psáno
POLATKY NEPLACENY Z DUVODU DRŽENÍ KARTY ZTP/P Č. 052475
Dnés na mě Pán udělál odhlášku ták že jsem ve velkým TP
Techničak je uš plný uš není kám psát kdýž pujdu auto přihlasit výstaví noví to vím
Budé stále platít že jednou auto vlastníl pán s ZTP a býlo převedeno na nového majítele kdýž pujdu auto přihlasit budu platít
EKO DAN? a ják dlouho mužu jezdít? Děkují budu rád za kažďičkou odpověď
V tom co jste napsal máte odpověď : "POLATKY NEPLACENY Z DUVODU DRŽENÍ KARTY ZTP/P Č. 052475"
Pokud zakoupíte a přepíšete na sebe zaplatíte EvK (kolem 200,-) nebo celou STK (záleží jek dlouho je ještě platná stávajíci) + správní polatek 800,- za přepis na Vás.Do nového TP bude napsána větička asi v tom smyslu že od tohoto poplatku bylo odstoupeno pro ZTP nebo něco tak,ale to uvidite.
diesel hezká odpověd uvidím ják to vše dopadné ješte jedná otazečka budu platít za noví VELKY TP náký penizé?
Siváku máš vůbec alespoň základní vzdělání? S tou gramatikou co tady předvádíš pochybuji...budeš plati jen 800,- Kč za registraci, v rámci toho dostaneš nový TP za popsaný
Poplatek se vybírá jen v případě poškození, ztráty, zničení nebo odcizení, a to 100,-Kč-ale to není tvůj případ, pokud nekecáš a TP je skutečně popsán
Mimochodem, nemusí to být první TP, který je k autu a který byl popsán, takže toto auto mohlo mít i 16 majitelů, a ty jsi tím šťastným výhercem s pořadovým číslem 17.Bude to dobré auto.
mě nejde oto že jsem 17 majítel ale oto ják se o auto předešlí majítelé starálí jínak děkují za odpověď
Nu - ty jsi zase chytrý jako prase - z písemným projevem máš tady problémy už dost dlouho , máš aspon základní vzdělání?
JirkaSivák - pokud není techničák původní , má vždy někde razítko duplikát , jinak to poznáš i podle datumu přepisů,
jinak pokud byla doregistrace ZTP po 1.1.2009 tak neplatíš ECO.
Ten pán s ZTP co vlastníl auto to přihlasoval 27.2.2013 jen se bojím že paní na uřadě budé po mě chtít zaplátit eko dan moc tomu pravě nerozumím proto piší sem na poradte.cz jínák VÁM DĚKUJÍ
Jiří sorry ale ty jsi fakt asi magor užjsi to napsal sám iks krátr se Ti to tu napsalo : POLATKY NEPLACENY Z DUVODU DRŽENÍ KARTY ZTP/P Č. 052475 Toto by pochopilo i malé dítě že eko nebude řešit!
Pokud paní (nebo je také možno pán) na úřadu bude chtít zaplatit eko,tak se zeptej na základu čeho to chtějí! a pak to řeš s vedoucím atd!
doplněno 14.03.13 22:09:To Laybor ZTP a ZTP-P neplatí ani poplatek 800kč,dokonce ani neplatí za provedení evidenční kontroly!
Poplatky neplaceny můžou být jako formulace k úřednímu poplatku 800kč,
k ECO se píše ,.,.,. poplatek na podporu sb ,.,. osvobozen na základě atd, - toto on neuvádí ,
proto jsem se ptal kdy byl ZTP doregistrován.
ják jsem psál pán to přihlasíl co vlastníl ztp/p 27.02.2013 ták že jeto čersvé
doplněno 14.03.13 23:05:jínák vám všem moc chcí po Děkovát že stemí pomohlí jsem moc rád
Dobrý den dnés jsem se podívál u strejdý do VELKÝHO TP a má tám psáne uplně něco jíné
strejdá - POPLATEK NA PODPORU SBĚRU A VYUŽITÍ AUTOVRAKU NEZAPLACEN DRŽÍTÉL ZTP
Ja - POPLATKY NEPLACENY Z DUVODU DRŽENÍ KARTY ZTP/P
Je v tom náky problém? Vadíto? Jákéj je k tomu duvod to psát jínák to mě moc zájíma děkují
Za tu dobu co to tady řešíš už bys to mohl mít vyřešené-ty budeš platit jen evidenční kontrolu a přihlašovací poplatek 800kč!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.