Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím přeleštit přechod?

Od: lestitel odpovědí: 10 změna:

zdravím, opravoval jsem lem, novy přechod jsem zbrousil smirkem 2500 čím se dá levně přeleštit přechod? nechci kvuli 30 cm jednom kousku kupovat pstu za 300 diiky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Když se raději dřít a rozhodující je cena tak vemte zubní pastu a do ní dejte popel z cigaret. Sice to jde pomaleji než třba z G3, ale do lesku to vyleštíte. Investice 0.-Kč

mechh
hodnocení

a šlo by to třeba tempem nebo něco takového? dělal bych to vrtačkou a unašečem

albatros498022*

Tempo pasta to zvládne velice dobře a v pohodě.

hop®

Souhasím, Tempo...

Možná nejdřív Silichrom, je o něco málo hrubší...

ladaadal*
hodnocení

0x

A máš to stříklý do krycí pásky nebo do ztracena?

miki565
hodnocení

do ztracena

ladaadal*

Tak s tím by si tempo mělo poradit. Jen se kapku zapotíš, ale dá se to.

miki656
hodnocení

ještě se chci zepptat dá se tempo nějak naředit? kdyz se s ním leští,tak rychle zasichá

miki656
hodnocení

nebo sem našel brusnou pastu na ventily

ladaadal*

No, ono by se správně mělo nanést, nechat zaschnout a až pak rozleštit. ředit jsem ho nikdy nezkoušel.Brusnou pastu na ventily ne, to by sis poškrábal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]