Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena výměny rozvodů

Od: bednar* odpovědí: 7 změna:

Prosím o radu. Na kolik Kč přijde výměna rozvodových kol a řetězu na Feldu 1.3 monotronic včetně materiálu? Nemám pro to doma podmínky a tak musím navštívit nějaký servis. Není lepší rozvody koupit, aby mně tam nedali tu nejevnější sráděru? Díky za Vaše odhady nebo zkušenosti. Brno a okolí.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x
Nekdo to tady mel za 5 200,-Kc.

rozvodova sada okolo 400, olej kolem 500, filtr kolem 200, gufero na kliku?, nějaký ten silikon... + prace tak kolem 1000.. ceny jsem nastřílel, zajdi si do par servisu a at ti udělaji navrh... dle mě by ses měl vejit do 2500..

murik
hodnocení

0x

Není lepší opravdu navštívit pár servisů a rovnou tam se zeptat? Nepochopím...

Navíc už podle jejich přístupu,jak se ti budou věnovat ev. poradí si můžeš udělat obrázek zda si zaslouží tvé peníze.

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Cenu rozvodů si zjisti na autokelly nebo na e-cat.

misak656
hodnocení

0x

cenu zjistěte na autokelly nebo na internetu + doporučuji vyměnit vodní pumpu at je to komplet, cenu rozvodu odhaduji okolo 2 tis + práce- běžný servis. neautoriz. 1200-2000 Kč. značkový tak 3-4 tis.

igak

To je fakt kvalitní příspěvek. Někdy je lepší mlčet, než napsat blábol. To platí přesně pro tento případ.

Proč měnit vodní pumpu, která není v rozvodech? Cena rozvodů je cca 350Kč přímo v originál servisu Škoda.

fiatbrava

presne tak. ,ale pracne to celkem je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]