Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přechlastanej motor - jak nastartovat?

Od: thom* odpovědí: 8 změna:
půjčil jsem ráno brachovi 105tku,chtěl odvést kámoše,asi za 20minut přišel že nemuže škodovku nastartovat,tak jsem to zkusil nic:(jasný uchlastal ji,chci se zeptat nastartuji ji za hodku?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

0x

Mohlo by to jít. V najhorším pomáhá vypnout sytič, pomalu sešlápnout plyn až na podlahu, chvíli počkat a zastartovat. Jestli se to nechytne, vuď vyndat a vysušit svíčky, nebo počkat dýl.

thom*
hodnocení

nevím co stím delal žeto uchlastal?
ladaadal*

To se občas stává, u škůdky žádná mimořádná záležitost.

thom*
hodnocení

jen doufam ze za hodku škudka už pujde nastartovat:;)
thom*
hodnocení

zkoušel jsem to a nic:(
thom*
hodnocení

docela me naštval,bo auto ted potřebuju:(

kjanik112*
hodnocení

0x

Máš možnost nechat se roztáhnout? Těmto autům roztahování nevadí. Dej tam dvojku, bez sytiče, a plně sešlápnutý plyn.Motor se profoukne a vysuší. Přesto se musíš napřed podívat na svíčky, jsou-li mokré, nechytne to často ani roztažením, musí se osušit.

jabraka*
hodnocení

0x

Stačí chvíli točit a nešlapat na plyn,ani nemít zapnutý sytič.Přebytek benzínu se hned vypaří.Pokud to budeš roztlačovat,tak totéž.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]