Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

pri jizde mi auto skace

Od: libor8181 odpovědí: 9 změna:
Dobry vecer,mam mensi problem s autem ford mondeo rv.97,kdyz jedu tak se mi auto pohupuje myslim si ze je to vzadu,zacalo to tak dva tydny zpatky,koukal jsem na to kdyz jsem jel asi tricitkou a zadni naprava se mi pohupuje u strany u ridice jakoby snerem do leva ve stejnych intervalech...chtel jsem se zeptat jestli se to taky nekomu stalo,co by to mohlo byt?predem dekuji,snad jsem to dobre popsal:D

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

1x
Nejdřív bych zkontroloval pneumatiku, to je asi jediný co člověk zvládne sám...

martinhajek*
hodnocení

1x
Většinou praskne kord v pneumatice. Zvedni kolo heverem a při otáčení je vidět, když běhoun pneumatiky "skáče".

hodnocení

0x

zkontrolovat tlumiče jestli netečou, pak třeba otevřit kufr a propružit zadek.. nesmí se to rychle vracet.. a nebo muže byt někde vybite uloženi napravy.. těžko říct..

michalu59
hodnocení

0x

nevymýšlejte a dejte to do servisu

buky*

To je MONDEO!, co by tam hledal?

libor8181
hodnocení

muze to byt tim,ze mam na kazdy strane jinak sjetou pneu?jinak pak asi tlumice jelikoz kdyz jedu do zatacky tak je auto strasne nestabilni
erikch*

jak už shora psáno-začít zevrubnou kontrolou pneu(včetně obouch bočních stran)-tohleto "houpání" je v drtivé většině neklamným znakem "vyboulení"-ta pneu je v to chvíli k.o.,ale to je asi jasný...

buky*

Bejt to na VW, tak je jednoznačně celá náprava KO, tady to je max vadná pneu.

vanil*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]