Dobry vecer,mam mensi problem s autem ford mondeo rv.97,kdyz jedu tak se mi auto pohupuje myslim si ze je to vzadu,zacalo to tak dva tydny zpatky,koukal jsem na to kdyz jsem jel asi tricitkou a zadni naprava se mi pohupuje u strany u ridice jakoby snerem do leva ve stejnych intervalech...chtel jsem se zeptat jestli se to taky nekomu stalo,co by to mohlo byt?predem dekuji,snad jsem to dobre popsal:D
zkontrolovat tlumiče jestli netečou, pak třeba otevřit kufr a propružit zadek.. nesmí se to rychle vracet.. a nebo muže byt někde vybite uloženi napravy.. těžko říct..
muze to byt tim,ze mam na kazdy strane jinak sjetou pneu?jinak pak asi tlumice jelikoz kdyz jedu do zatacky tak je auto strasne nestabilni
erikch*
jak už shora psáno-začít zevrubnou kontrolou pneu(včetně obouch bočních stran)-tohleto "houpání" je v drtivé většině neklamným znakem "vyboulení"-ta pneu je v to chvíli k.o.,ale to je asi jasný...
buky*
Bejt to na VW, tak je jednoznačně celá náprava KO, tady to je max vadná pneu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.