Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chci se touto cestou zeptat kolik zaplatím za zrušení vozidla na úřadě,když už papír o ekologické likvidaci mám.Měla jsem favorita,a tet nevím jestli mne nezrujnuje poplatek na úřadě za zrušení u nich v evidenci vozidel.Ví někdo kolik si musím sebou vzít peněz?Děkuji za odpověd.Juli
nikde nečtu, že by auto bylo v převodu na paní.
Takže:
běžte na úřad s RZ, TP, ORV a dokladem o ekolikvidaci a zde auto trvale vyřaďte - BEZ POPLATKU.Pak se stavte na pojišťovně, a zde sdělte, že jste auto trvale vyřadila, aby pojišťovna ukončila pojištění.TP pak pečlivě uložte - je docela možné, že budete muset někdy v budoucnosti dokazovat ČKP, že jste auto trvale vyřadila. Poslední věta zní trochu nelogicky, to uznávám, ale realita, a zejm.chování ČKP je bohužel někdy mimo chápání. Prostě ten TP schovejte.
Tex
Mám takový dojem že poplatek za vyřazení vozidla z evidence se neplatí,tedy poplatek je 0,-Kč.
doplněno 11.03.13 12:51:doplněno 11.03.13 12:58:Čerpal jsem z výše uvedené stránky:
Trvalé vyřazení vozidla:vypnit: Žádost o vyřazení vozidla, k tomu: velký a malý technický průkaz, doklad o ekologické likvidaci vozidla.
jsme v čechách-za všechno se (až na pár světlých vyjímek-což ovšem není tento případ)platí...
doplněno 11.03.13 13:04:jasný,ale praxe úřadů je taková,že oni provádí (zpoplatněný) "zápis" do registru (za 800,-) u vozidla...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.