Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chtěl bych sezeptat na odhlášení vozidla v polopřevodu. Dostal jsem auto od majitele na nahradní díly spz, velký techničák a kupní smlouvu mám ale auto je napsané na mě v polopřevodu ale rozebrané na Nahradní díly tak, že nejni. Chci se zeptat jak se dá vyřadit s registru vozidel popřípadě se dohodnout z majitelem a stáhnou to zpatky na něj a zrušit to teda pokud to je realné.
předem děkuji za odpověd
Venda
Ano jde to, ale ...bude to majitel chtít? Někteří úředníci to neudělají. jak je to dlouho?
Asi dokončit polopřevod za 800 Kč a pak zlikvidovat. Podrobnosti na rubriku automoto.
mam taký dotaz, v roce11/ 2006 jsem koupil auto, v 2007 jsem ho chtel prihlásit, ale odmítli mi udelat STK protože ten štítek kde je VIN atd, byl nečitelný, jezdil jsem na nem dál, a před měsícem mi skončila STK, chtel jsem auto odhlásit, ale je v poloprevodu, a já ho ted nemúžu ani přihlásit a ani odhlásit.Co mám delat?díky za odpoved
vozidlo stojí na parkovišti, chci ho bud prodat na nahradní dily, nebo seštotovat, ale chci nejdřiv dokončit poloprevod na seba a pak uložit značky na rok do depozitu, než se rozhodnu co s autem bude dál.a nevím jestli mi to udelaj bez platný stk.
díky za odpoved.
dokončit polopřevod za 800Kč a zárověň provést likvidaci. Buď ekologickou likvidaci, nebo z něho udělat jiný výrobek a "zánik užití vozidla"
STK ne, malý techničák? za prachy jde vše i duplikát. Ale ten třeba nebude třeba, pokud bude ochotný úředník, nikoliv byrokrat.
malý techničák, velký i SPZ mám, jenom nemám STK a kvuli tomu štítku mi nedaj potvrzení z evidenční kontroly, to po mne žádali když jsem to chtel přepsat na sebe.takže fakt nevím jak dál.
díky za radu,
a tohle už bude moje poslední otazka jestli múžu, auto mám na parkovišti, takže ho budu muset eko.zlikvidovat, nebo si ho múžu nechat a rozprodat na náhradní díly, protože bez dokladu mi zřejme nezruší, a jestli to jde bez toho dokladu, tak co napsat do čestného prohlášení?
a ješte jedno děkuji za ochotu a pomoc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.