Nejste přihlášen/a.
Dobrý dem v techníčaku mám napsáno 5,5-6.5 J 15-50 a chtěl bych si koupit disk 6,5 J15 ET 45 plní tento rozměr specifikace disků na pneu 185/65/R15 tento rozměr 15-50 je ET tedy rozmezí?
neplní, ET = zális, mezi 50 a 45 je rozdíl 5 mm, kupujte si to co je konstrukčně schváleno výrobcem
a 1+1 je kolik? v pohodě můžete tento roznmr pneu nazout na disk 6,5
To ET si asi mužete zvolit, nebo nevim co přesně to znamená.. já mám v techničáku přesně dané ET.. ale zkuste pozjištovat jake ET se davaji na vaše auto aby s tím nebyl nějaky problem
když mám 14 disky je předepsáno Et 43 na 15 je max ET 50 ted udáj je mi zahadou tak 15-50 to je jako žesi můžu asi vybrat?nevim
rozhodujicí jeto že na disdk 6,5 j15 et 45 jde dát pneu 185/65R15
rozhodující je nejen ropzměr ale i zális, když je nesprávný a kola pčesahují vnějšíé obrysy auta je to v rozporu se zákonem, a když je to obráceně ohou se za jistých podmínek dotýkat karoserie nebo prvků přední nápravy
5 mm není až tak velký rozdíl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.