Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pásy Daewoo

Od: robert* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer. Mám Daewoo Nexii rok výroby 1997. Mám problém náhradní díl závada Pásy ve předu řidič spolujezdec se nenavíjí nazpět. Auto neprojde STK. Přes internet jsem hledal kde pásy sehnat ale nenašel jsem. Je i více dílu které již nejsou na tenhle typ auta k sehnání? Jak je to? Pouze vrakoviště? Poradte Děkuji?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

laybor*
hodnocení

0x

Pásy kontrolují na STK?

Byl jsem před měsícem na STK ale pásy nekontrolovali, ani nikdy jindy , navštíveno více STK, jinak seženete nejlevněji fakt na vrakovišti.

idogucut

Ano měli by je kontrolovat. A někde to dělají dokonce precizně, že zkouší všechny. Většinou jen u řidiče. A neopravovat věc, která Vás dělí mezi životem a smrtí je zhovadilost.

To že to někde úplně nekontrolují, je pro tazatele důležitá informace asi jako, že já dneska překročil rychlost 100x a nedostal jsem žádnou pokutu. Také z toho nelze dělat závěry, že se pokuty nedávají.

hodnocení

0x

Zkoušel jste o opel?Nexie je třetí inkarnace opelu Kadett. Pokud ani tam tak vrakáč ale osobně bych řekla že budou pasovat z jakéhokoliv jiného!Osobně jsem do 105 dával pásy (dozadu)z asi fiata (samonavíjecí) .Jinak kotvení (šrouby) jsou jednotné možná se liší jen délkou!

olaf71*
hodnocení

0x

určitě tam půjdou z něčeho jiného

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]