Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Mám Daewoo Nexii rok výroby 1997. Mám problém náhradní díl závada Pásy ve předu řidič spolujezdec se nenavíjí nazpět. Auto neprojde STK. Přes internet jsem hledal kde pásy sehnat ale nenašel jsem. Je i více dílu které již nejsou na tenhle typ auta k sehnání? Jak je to? Pouze vrakoviště? Poradte Děkuji?
Pásy kontrolují na STK?
Byl jsem před měsícem na STK ale pásy nekontrolovali, ani nikdy jindy , navštíveno více STK, jinak seženete nejlevněji fakt na vrakovišti.
Ano měli by je kontrolovat. A někde to dělají dokonce precizně, že zkouší všechny. Většinou jen u řidiče. A neopravovat věc, která Vás dělí mezi životem a smrtí je zhovadilost.
To že to někde úplně nekontrolují, je pro tazatele důležitá informace asi jako, že já dneska překročil rychlost 100x a nedostal jsem žádnou pokutu. Také z toho nelze dělat závěry, že se pokuty nedávají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.