Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První auto Mazda mx6

Od: martinxxx odpovědí: 12 změna:

Zdravím , chtěl by si koupit své první auto a uvažuji o mazdě mx6 2,5l rv.98 má nekdo zkušenosti s tímto vozem? už jsem jezdil i s 3,0l ba i s 1l motorem , a na mé požadavky je to jízda o ničem sice za pár kaček na spotřebě ale to je tak vše a taky jsem celkem vysoké postavy a ty 1,l autka jsou maléé jeěte si chci zeptat když je to benál s obsahem 2,5 l myslíte že aby jsem neco ušetřil na pohoných hmotách bude možno tankovat například 1:1 s ethanolem? díky za každou radu o tomto vozidle.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

1x
Pokud nepotřebuješ nikoho vozit na zadní sedacce tak malé auto nevadí. Koupil bych si malý diesel třeba peugeot 106 1,5d spotřeba 4 litry a spolehlivost.

jenže chápu, že se lidi chtějí autem taky trochu reprezentovat, a to malilinkatý francouz v pididieselu zrovna moc reprezentativní není ;)

nu*
hodnocení

0x

a proč ne audi A8 4,2 l benzin, váží sice 2 tuny ale v německu jsou za hubičku...lehkou nohou jsem s tím jel na necelých 9 litrů

Na zadní sklo si nalepíš samopelku "radši mrvý než poslední" a můžeš vyrazit

Jako první auto je určitě dobré, když to napálíš do fabie, ty z toho určitě vyvázneš

martinxxx
hodnocení

neznamená že když je to první auto tak nemám najetej nakej ten km.! myslím si že hned ten kdo chce silnejší auto tak není podímnka mít plyn na podlaze . ba dokonce nekdy znamená mít silnější auto rovná se bezpečnější.

to každopádně.. s nějakým litrem předjíždět to vetšinou opravdu není bezpečné... to jsou auta pro duchodce :D

doplněno 09.03.13 12:50:

ty V6 už jedou slušně a hlavně to má krásny zvuk.. já bych se toho nebál.. pokud je kastle OK

pokud si opravdu myslíš, že řídíš dobře, máš s takovými výkony zkušenosti, tak proč ne. Osatně to už je hlavně o penězích, protože povinné ručení na takový motor v mladém věku bude docela pálka a něco to taky bude žrát.

není problem to napsat na babičku třeba :D ono nejde vubec tak o vykon auta jako spíš o rozum řidiče.

nu*
hodnocení

0x

suchen.mobile.de/...

doplněno 09.03.13 13:01:

suchen.mobile.de/...

mathers322*

Škodovka a VW + Diesel = Dokonalé motory

erikch*

...Škodovka a VW + Diesel = Dokonalé motory (hlavně ty 2.0 TDi-ty jsou "nejdokonalejší"...*smich*)

doplněno 09.03.13 16:59:

jo a k MX6-píšeš,že jsi větší postavy-jak se ti v Mazdě sedělo-pokud už jsi jí zkusil in natura...? Zvenku sice jakože větší sportáček,ale uvnitř nic moc(co si tak pamatuju) a to mám "konfekčních" 183 cm...Jestli už chceš starší Mazdu s šestiválem-volil bych jednoho z Xedosů...

cabas*
hodnocení

0x

pak ze stacej v cesku viz. prispevek od NUna to je hnus

hodnocení

0x

No nevím, ten 2,5 l V6 bych nebral. Složitý motor, rád si vezme klidně litr oleje na 1000 km, chce to hlídat. Myslím byl stejný ve Fordu Probe. K zadním válcům mizerný přístup. Etanol do kontrukčně starých motorů asi ne, chová se jinak a ve starých motorech způsobuje často korozi - je kyselý, palivový systém s tím nepočítá. Já jsem dřív uvažoval podobně, nakonec jsem koupil Mitsubishi Cordia 1,8 turbo v benzínu. Jelo to jak z praku díky hmotnosti jen 1000 kg a celkem málo žralo, ale už bych něco takovýho nechtěl.

Vzal bych třeba Oktávku s 1.8 benzínem turbo, ta jede hodně slušně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]