Nejste přihlášen/a.
Zdravím , chtěl by si koupit své první auto a uvažuji o mazdě mx6 2,5l rv.98 má nekdo zkušenosti s tímto vozem? už jsem jezdil i s 3,0l ba i s 1l motorem , a na mé požadavky je to jízda o ničem sice za pár kaček na spotřebě ale to je tak vše a taky jsem celkem vysoké postavy a ty 1,l autka jsou maléé jeěte si chci zeptat když je to benál s obsahem 2,5 l myslíte že aby jsem neco ušetřil na pohoných hmotách bude možno tankovat například 1:1 s ethanolem? díky za každou radu o tomto vozidle.
a proč ne audi A8 4,2 l benzin, váží sice 2 tuny ale v německu jsou za hubičku...lehkou nohou jsem s tím jel na necelých 9 litrů
Na zadní sklo si nalepíš samopelku "radši mrvý než poslední" a můžeš vyrazit
Jako první auto je určitě dobré, když to napálíš do fabie, ty z toho určitě vyvázneš
neznamená že když je to první auto tak nemám najetej nakej ten km.! myslím si že hned ten kdo chce silnejší auto tak není podímnka mít plyn na podlaze . ba dokonce nekdy znamená mít silnější auto rovná se bezpečnější.
to každopádně.. s nějakým litrem předjíždět to vetšinou opravdu není bezpečné... to jsou auta pro duchodce :D
doplněno 09.03.13 12:50:ty V6 už jedou slušně a hlavně to má krásny zvuk.. já bych se toho nebál.. pokud je kastle OK
pokud si opravdu myslíš, že řídíš dobře, máš s takovými výkony zkušenosti, tak proč ne. Osatně to už je hlavně o penězích, protože povinné ručení na takový motor v mladém věku bude docela pálka a něco to taky bude žrát.
...Škodovka a VW + Diesel = Dokonalé motory (hlavně ty 2.0 TDi-ty jsou "nejdokonalejší"...)
jo a k MX6-píšeš,že jsi větší postavy-jak se ti v Mazdě sedělo-pokud už jsi jí zkusil in natura...? Zvenku sice jakože větší sportáček,ale uvnitř nic moc(co si tak pamatuju) a to mám "konfekčních" 183 cm...Jestli už chceš starší Mazdu s šestiválem-volil bych jednoho z Xedosů...
No nevím, ten 2,5 l V6 bych nebral. Složitý motor, rád si vezme klidně litr oleje na 1000 km, chce to hlídat. Myslím byl stejný ve Fordu Probe. K zadním válcům mizerný přístup. Etanol do kontrukčně starých motorů asi ne, chová se jinak a ve starých motorech způsobuje často korozi - je kyselý, palivový systém s tím nepočítá. Já jsem dřív uvažoval podobně, nakonec jsem koupil Mitsubishi Cordia 1,8 turbo v benzínu. Jelo to jak z praku díky hmotnosti jen 1000 kg a celkem málo žralo, ale už bych něco takovýho nechtěl.
Vzal bych třeba Oktávku s 1.8 benzínem turbo, ta jede hodně slušně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.