Nejste přihlášen/a.
Potřebuji vědět kolik motorového oleje se dává do Fabie 1.2 r.v. 2007?
nalij tam tam nejprv 3 litry.. chvili počkej než steče olej a podivej na měrku... pokud tam bude nad půlkou tak nastartuje a nech to chvili běžet. pak vymni motor.. nech to stat tak 5 minut, podivej na měrku a popřípadě dolej po horní rysku..
doplněno 09.03.13 11:50:dělam to tak i na svém.. myslím že je předepsana napln 3.8L ale v pohodě se tam vejde 4.5 po horní rysku
ani jednou.. proč jako? mám doma taky 3valec a vleze se tam skoro 5L... a popravdě řečeno u tohodle motoru raději oleje po max. vzhledem k tomu jak dostává na prdel..a postup jsem napsal.. nemam databázi v hlavě
doplněno 09.03.13 13:23:aha.. tak to pardon.. je to trochu nepřehledné.. jsem se špatně podíval.. jasně.. máme zetora 3V doma ale řeč je o autech.. a špatně jsi ho pochopil... tomu se tak říká -HTP= Hovno To Pojede... ale těch překladu je více... :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.