Nejste přihlášen/a.
Dobrý den zítra se jedu zeptat na kolik by mě vyšla oprava(scelení) autoskla
Nevíte jaké jsou ceny v Lounech v origo-autosklo?
mám dvě malé oděrky na obrázku první
díky
Záleží na velikosti.Měl jsem asi tak jako obr.3. a na ČSAD v JH to stálo před cca 14 roky sedm stovek!
doplněno 10.03.13 17:11:To Bono myslím,že tvoje tvrzení je nesmysl protože pokud by jsi měl pravdu,tak proč by to dělali?Osobně jsem to měl přímo před očima (řidiče)-po opravě to bylo poznat jen při důkladném zkoumání a vydrželo to celou dobu životnosti zbytku auta!Ono to je spíše o tom,jak kde to udělají kvalitně!
Scelování autoskla je nesmysl , vyhozené peníze. Většinou to je stále vidět, časem se to stejně rozleze a okno budete stejně měnit. V současné době lze provézt zcela zdarma výměnu okna na jakémkoli nepojišťěném autě, je to jen otázkou dohody v nějakém autoskloservisu.
Jo vidět to bude,ale teď nebudu vyhazovat 3000kč +práce když to můžu opravit za 1500kč a sklo vyměnit třeba za 1-2 roky
Škoda že jste nepochopil, nedáte ani korunu, i v případě že nemáte žádné připojištění. Oni si to s pojišťovnou nějak vyřídí, vás to bude stát jen ověření podpisu na plné moci pro nějaký autoskloservis. Ofotí si TP a otp, jde sice o letadlo, ale funguje to tak všude.Nevyhodíte ani 3000, ani 1500, ale asi 50Kč za ověření podpisu,.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.