Nejste přihlášen/a.
Zdravím,potřeboval bych poradit.Minulý měsíc sem zjistlil,že pod autem (fiat punto r.v. 1994) byla louže oleje,tudíž sem ho odvezl do servisu a tam diagnostikovali prasklé těsnění pod hlavou.To vyměnili,auto šlape,nepřehřívá se,vše celkem v poho.Jen když jsem se jich zeptal,jestli vyměnili i olej ( oprava 3500,-) tak mě řekli,že není třeba,že ten je čistý,že když u těchto aut praskne těsnění,tak se nestává,že by voda šla do oleje,ale je to vždy naopak.Nevím,myslel sem,že je potřeba měnit olej vždy s výměnou těsnění.Dnes jsem ještě zjistlil,že mám pod víkem takovej ten žlutej maglajz,ale voda z nádrže neuniká,navíc to má takovej divnej zvuk a trošku i smrdí.Co si o tom myslíte,mám to vyměnit?
Pokud měním těsnění pod hlavou, dávám vždy nový olej. Sice se soustava vypustí, ale v kanálkách vždy nějaká voda zůstane a při sůndávání hlavy se může dostat do oleje. Že se to u těhle aut nestává, to vám řekli pěknou hovadinu, ono nezáleží jaké je to auto, ale kde to těsnění paskne. Jednou jde vda do oleje, podruhé zase olej do vody a potřetí jdou do vody jen tlaky a olej i voda jsou "čisté". Přesto bych ten olej vyměníl, voda dokáže olej hodně degradovat.
doplněno 08.03.13 20:29:Zapoměň na označení polosyntetika, syntetika a minerál, to už neplatí. Důležitá je předepsaná specifikace oleje (klasifikace) Pro tvůj motor bude vyhovovat olej, který splňuje ACEA A3/B4, což ten Mogul 10w40 splňovat asi bude.
Fiat má předepsanou Selenii, ale značka není až tak důležitá, hlvně když to není nějaký "omastek" z hypermarketu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.