Nejste přihlášen/a.
dobrý den mam octávii 2 1.9 tdi 77kw 2010 a potřebuji eko plaketu do NĚMECKA vydaj mě ji i na kopii velkého technického prukazu nebo musí být originál?
a proč nezavoláte na dekru, respektive na pracoviště kde se prodávají...viz stránky www.dekra.cz
já bych na kopii nedalů nikmu nic, k tomu slouží velký TP, ne jeho kopie...tu vyrobím na PC za 15 minut, k nerozeznání
chlapi já mam velký technický prukaz u uverový společnosti ale v techničáku jsem zapsaný já pač to neni liesing ale uver a proto mi přijde zbytečný kvuli 2 minutám si nechávat zaslat originál..
jako malé dítě...plakety se vydávají podle emisní normy a emisní norm,a je zapsaná ve velkém TP..tak o co vám jde, nechápu...
jsi bystrý, v německu se dává zelená plaketa i k nafťáku s EURO 3, který má filtr pevných částic
jinak by dostal jen žlutou
doplněno 08.03.13 22:40:mám také starou octavii s euro 3 + DPF, mechanický a dostal jsem zelenou umweltplakette
doplněno 08.03.13 22:41:octavia 1Z má už euro 4
doplněno 08.03.13 22:42:v německu stála asi 7,5 eura, u nás asi 275 kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.