Nejste přihlášen/a.
dobrý den chtěl bych poradit co dělat s autem které jsem koupil před půl rokem a nepříhlasil na sebe,je přihlašené furt na předchozího majitele a nestartuje mi,koupil jsem si nový vuz a nevím jak se toho starého zbavit.taky mu za měsíc končí technická co stím?děkuji
Je důležité, jestli je na Vás odhlášeno, čili jestli je v takzvaném polopřevodu - pokud ano, vy si ho budete muset na sebe dohlásit a pak jej můžete buď trvale odhlásit s potvrzením o ekolikvidaci, nebo s čestným prohlášením o zániku účelu využití vozidla. Nebo dát značky do depozitu. Pokud ovšem je stále hlášeno na bývalého majitele a ten ani Vy jste ho na Vás neodhlásili, tak tohle všechno může udělat pouze on. Nejlepší by bylo se s ním po dobrém domluvit, je to i v jeho zájmu, pokud neplatíte pojištění, přijde mu obsílka z ČKP a tu pak on s kupní smlouvou pošle zpět a honit začnou Vás.
auto je napsane na předchozího majitele,ale já mám plnou moc a kupní smlouvu!pojistka je na mě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.