Nejste přihlášen/a.
Dotaz na cestu autem v Praze: Jedu tunelem od Smíchova, směr Dejvice. Dle map na Google bych mohl odbočit doleva z Patočkový do Pevnostní. To by se mi líbilo, neb nechci jet přes kulaťák, směřuji totiž do Kolejní ulice... Když jsem tam jel, odbočení doleva nešlo, neviděl jsem tam šipku na zemi, musel jsem jet dále. Tak raději jezdím jinudy, přes Střešovice. Dá se tedy doleva do tý Pevnostní? Označeno žlutě na obrázku...
anebo zcela jednoduše odbočit o kousek víš před vozovnou a pak dolu-spojují se před viaduktem,žádná zajíždka-naopak uspoří čas(člověk se vyhne těmhle semaforům)...
i na vámi vloženém obrázku je to vidět,hned v levé části-nad zastávkou tramvají "vozovna Střešovice" lze legálně odbočit -ulice Cukrovarnická,pak první vpravo a pořád rovně z kopce dolů až se napojíte na Pevnostní-před železničním viaduktem...Pohněte si mapou a krásně to uvidíte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.