Nejste přihlášen/a.
Dne 20.prosince (nabytí právní moci) jsem po 3 roky dlouhém dědickém řízení zdědil osobní automobil škoda r.v. 1982. Vozidlo bylo mezitím ekologicky sešrotováno, doklad mám. Nyní jsem ho chtěl odhlásit z evidence, ale úředník mi sdělil, že jej nejdříve musím přepsat na sebe a pak ho teprve mohu vyřadit z evidence. Jenže za onen přepis musím zaplatit 10.000,- Kč eko daň a nikoho prý nezajímá, že ho ihned vyřadím. Je to opravdu možné, vždyť jsem zdědil práva k vozidlu a mohu ho snad vyřadit i bez přepisu?
Hloupost, ekologicky zlikvidovné auto vyřadíte bez eko-poplatku.Na základě dokladu o eko-likvidaci vám bude prominut i protokol o evidenční kontrole,auto ztotožněno a následně trvale vyřazeno.Je k tomu platný metodiyký pokyn ministerstva dopravy CR.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.