Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

vyřazení z registru

Od: ajajajajaj odpovědí: 7 změna:
V roce 2003 jsem prodal auto,auto jsem neohlásil a nový majitel jej na sebe nepřihlásil, papírově (v registru) jsem veden jako vlastník auta já,nového majitele nemůžu dohledat,na auto byla poslední stk provedena v roce 2003, na 99% auto nejezdí a bylo rozprodáno na náhradní díly,jak auto trvale vyřadit z registru, nemám smlouvu, ztratil jsem ji při stěhování a ani žádný doklad o autě,můžu tady uplatnit vyřazení z registru na základě čestného prohlášení o zániku užívání auta? tím bych popřel prodej a hrozí nějaká sankce o čkp? dík za odpověd a jakoukoliv radu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ckp uz si samozrejme brousi zuby na vas o tom zadna , ta to hlida jak oko v hlave ... , jenze je to zapeklita situace , takze bud zfalsujete smlouvu a tim se budete hajit /ja vim je to prasarna/ nebo zkusit to cestne prohlaseni , jenze to bude asi na datum , kdy tam pujdete , takze pak se budete muset hajit u ckp , co delalo auto tech 10roku

ajajajajaj
hodnocení

ale pokuta za čkp se platí za provozované auto, když řeknu, že toto auto nebylo provozováno, jak mi dokážou,že jo?L

ajajajajaj

a jak mám dál pokračovat, nemám auto, papíry, smlouvu, jsem opravdu v pr...

nu*
hodnocení

0x

jen proto, že jsi neudělal evidenční úkon, půjdeš vyřadit auto, které není tvoje? Měl bys dostat přes hubu, a pořádně, a jako bonus 25 tis,. pokutu...

Popřeš prodej a dlužíš tak od 1.1.2009 za každý den 50,- Kč...a to se vyplatí...

ajajajajaj

jo, sypu si popel na hlavu, byl jsem mladý, hlupý debil, ale chci to "napravit"

slyšel jsem existuje možnost podat čestné prohlášení,ale..

pokud se na autě nedělá stk a povinné ručení od 1.5. 2004 (kdy začal platit zákon o eko. likvidaci)můžu na čestné prohlášení, uvést že auto už nepoužívám a nejezdí - půjde to tak udělat

jsem smířený s pokutou

hodnocení

0x

ze zkušenosti s případy bych čekal, že se nic nestane, páč když není v registru žádný pohyb od roku 2003, nic se nestane.

Pokud ale přeci se ozve čkp, opět ze zkušenosti, vysvětlíte čkp, že jste vozidlo prodal již v roce 2003. A že to jde vím na 100%.

doplněno 07.03.13 19:05:

jestliže se mě 2x zeptáte na radu co dělat, napíši Vám opět stejně...

vyřazení z registru
ajajajajaj

co radíte, popřít prodej a podat čestné prohlášení o nepoužívání vozidla nebo jde něco jiného, chci vyřadit auto z registru nebo smazat moje jméno jako vlastník

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]