Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám na autě páté dveře v jiné barvě, než je lak auta. Do lakovny je dávat moc nechci, stojí to dost. Proto bych je rád stříknul sprejem, myslíte, že to bude nějak vidět? Díky za odpovědi, hezký den.
Sprej nikdy nenahradí stříkaní pistolí a bude to znát. Nikdy nebude výsledek dobrý, v pípadě "metly" je to přímo zoufalost. Sprejem nedokážete "nalít" větší plochy barvou tak jako pistolí.
Když čtu rady jak bousit pod vodou 2000 před stříkáním plniče, je jasné, že ten člověk o lakování , neví zhola nic. Ne vždy je potřeba používat plnič a dokonce ani né stříkací tmel. Brousit "před plničem" něco 2000 je absolutí hovadina i před fnálním lakem stačí 1500.
Nevím o jaké auto jde a jeho stáří (hodnotu) ,ale jestli chcete aby to k něčemu vypadalo a nebylo to jako plno paskvilů , které člověk kolem sebe vidí. Nevíc trvanlivost netvrzené barvy ve spreji nikdy nebude jako dvousložková vytvrzená barva. Na páé dveře stačí 2-3 dcl barvy podle typu a velikosti vozidla.
doplněno 07.03.13 20:00: martinxx1: Já tedy žádné dvěře nesháním abych lítal po vrakáčích, navíc já bych si je rozhodně olakoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.