Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena oprav na autu

Od: kess odpovědí: 3 změna:

Zdravím , je tady někdo kdo by mi mohl říct cca kolik stojí lehké opravy na autě? Regulace topení, oprava odstřikovačů, a ted budu dost nepřesná- oprava (nebo nová)hadičky aby auto necukalo. Vím že jsem toho napsala hodně málo a dost nepřesně ale nevite přibližně jak se mužou takovy věci cenově pohybovat? Je to opravitelný v servisu do 5000?

A jestě otázka, prodávali jsme auto a právě tyhle vady si našla paní na vozidle( Už jsem to tu v jednom příspevku psala), tak jsme ochotni ji to zaplatit takže bych ráda nějaky dodatek ke smlouvě nebo něco podobnýho a hlavně aby tam bylo když to tak řeknu - že už nemuže s žadnou zavadou proste přijit( to by z nás mohla tahat prachy pořád že ) Poradite jak se takovehle věci sepisuji, prosim? Děkuju

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No taky by to chtělo vědět co je to za auto. Je trošku rozdíl v ceně oprav Favorit a třeba nějaký Mercedes.

Nový motorek ostřikovačů vyjde běžně na 100-300 korun, regulace topení, záleží co s tím je. A hadička aby to necukalo? Nevím opravdu co si pod takovou hadičkou představit a kdo Vám řekl že to je hadičkou.

kess
hodnocení

jo to se omlouvam , opel tigra. A topení že ji jde jen na plno a nebo minimum . Nefunguje ta regulace foukání. A to s tou hadičkou mi řekla po telefonu že to ji řekli v servise. Při razení z 2 na 3 ji to pry hrozně cuká. Vůbec se v tom nevyznám , tak bych rada radu.

gocars*

Jedně veliký rozdíl je také v tom, kde to nechá opravit. Pokud u neautorizovaného servisu, cena bude nižší, než u autorizovaného servisu. Navíc jak je známo, autorizované servisy opravují auta stylem pokus - omyl ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]