Nejste přihlášen/a.
Dobrý den co mám dělát kdýž jsem strátíl velký techníčak problem je vtom že nejsem vlastník ják postupovát
Sivák, jak jsi k tomu autu přišel? Předpokládám, že je to opět provokace...Hned jsem si vzpomněl na Katapulty a jejich píseň: Půlnoční závodní dráha... "Kámen byl klíč, spojený drát, tak na to šlápni bráško...Co ty na to Sivák?
toho pana co netrval na přepisu lituji, a ty si můžeš plnou moc napsat sám, protože zákonodárce udělal z úředních úkonů na registru vozidel trapnou frašku...kdokoliv si může v čekárně podepsat cokoliv, protože podpis na plné moci se podle zákona nemusí úředně ověřit...
Tak ti poctiví v praxi obíhají skutečné majitelel a nechávají si to podepsat, a ti co si na tomto paragrafu založili živnost si to vyplňují a podepisují sami v čekárně úřadu...
duplikát se vystavuje tam kde má registrovaný provozovatel trvalé bydliště
takže mužu teda udělat plnou moc podepsat se za něj a vystavěj mí noví nebo ják to mam udělat vlastnik je taky ze stejneho města poradté
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.