Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztratil jsem velký techničák

Od: jirkasivak1992* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den co mám dělát kdýž jsem strátíl velký techníčak problem je vtom že nejsem vlastník ják postupovát

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Majitel vzít malý techničák a zajíat na dopravní inspektorát pro opis TP. Pokud majitel nemůže, ať vám napíše plnou moc.

hodnocení

0x

musis mit plnou moc , jinak vam neudela pani za prepazkou vubec nic a jen se vam vysmeje

a co kdybych ji dal kupní smlouvu? tomu by se taky vysmála?

duke*
hodnocení

0x

"Nenašel" jsi to auto na jen tak otevřený ulici s malým techničákem? :-D

Když není tvoje, co s ním chceš jako dělat?

saman47*
hodnocení

0x

Sivák, jak jsi k tomu autu přišel? Předpokládám, že je to opět provokace...Hned jsem si vzpomněl na Katapulty a jejich píseň: Půlnoční závodní dráha... "Kámen byl klíč, spojený drát, tak na to šlápni bráško...Co ty na to Sivák?

jirkasivak1992*
hodnocení

játo auto koupil jenom že pan na přepisu netrval a stěhovalí sme se a velky tp nemužu najit toje ten duvod když jsí udělam sám plno moc bude to nák vadit?

nu*
hodnocení

0x

toho pana co netrval na přepisu lituji, a ty si můžeš plnou moc napsat sám, protože zákonodárce udělal z úředních úkonů na registru vozidel trapnou frašku...kdokoliv si může v čekárně podepsat cokoliv, protože podpis na plné moci se podle zákona nemusí úředně ověřit...

Tak ti poctiví v praxi obíhají skutečné majitelel a nechávají si to podepsat, a ti co si na tomto paragrafu založili živnost si to vyplňují a podepisují sami v čekárně úřadu...

duplikát se vystavuje tam kde má registrovaný provozovatel trvalé bydliště

jirkasivak1992*
hodnocení

takže mužu teda udělat plnou moc podepsat se za něj a vystavěj mí noví nebo ják to mam udělat vlastnik je taky ze stejneho města poradté

nu*

neumíš číst?

jirkasivak1992*
hodnocení

sorry ale jato ješte nedělal ták abychtám zas nebýl za debíla

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]