Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dílenská příručka - návod k údržbě na Zetor 5

Od: lidus* odpovědí: 15 změna:

Vážení rádcové, prosím o radu. Nevíte zda jde někde na nettu stáhnout ¨Dílenská příručka (návod k obsluze-údržba) na traktor ZETOR 5645? Nebo pokud ji někdo máte byl byste ochoten ji naskenovat a poslat? Děkuji. Lída

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

laybor*
hodnocení

0x

Je to na Uložto v ZIPU.

doplněno 06.03.13 11:16:

Mělo by to být jako 5545

lidus*
hodnocení

Je jich tam hafo ale na ZETOR 5645 jsem ji nenašla. Prosím o upřesnění, která to je? Děkuju.

doplněno 06.03.13 11:23:

Díky je to tam ale moje PC mi blokuje stažení souboru. Co mám udělat aby to šlo?

ladaadal*

Lidus co ti to píše? To máš v práci?Že by bylo od správce bloknuté stahování?

lidus*
hodnocení

Ne počítač je doma a píše mi, že zablokoval stažení z tohoto servru aby se chránil proti napaden (doslovně si to nepamatuji) chtěla jsem dát dočasně povolit ale toto mi vůbec nenabídl. Dík za pomoc.

ladaadal*

že by ti to blokoval antivirák? Dej mi odkaz, zkusím to a kdyžtak uložím jinam.

lidus*
hodnocení

uloz.to/... zde ba to mělo být, nejraděj bych to otevřela abych viděla zda je to vůbec to co chci.

ben®

Dobrý den, tento soubor je katalog ND. Vy asi chcete dílenskou příručku. Řekl bych, že to není stejné.

Zdravím!

lidus*
hodnocení

Bene ano, chci dílenskou příručku-např, chci vědět kam se leje jaký olej a podobně.

ben®

Dobrý den, no právě to jsem si myslel. Ale, na Uložto je řada příruček, ale pro jiné Zetory. Tento soubor nemá cenu stahovat - podle mne jde o katalog ND (obrázky a čísla pro objednání). Vy potřebujete asi jen "návod k použití". Hledal jsem na webu a nenašel. Snad jen, že to bude asi dost silná knížka, kterou nikdo skenovat nebude (pokud to již neudělal dříve). Zkuste ještě projít fórum o traktorech nebo tam položit dotaz. Zdravím!

nasetraktory.eu/...

ladaadal*
hodnocení

0x

Myslím, že 5511 nebude tak rozdílná, co se týče olejů ajiných kapalin:

uloz.to/...

doplněno 06.03.13 11:55:

Nebo zkusit výrobce, za to nic nedáš:

http://www.zetor.cz/

mohl by mít aspoň mazací plány nebo něco takového.

lidus*
hodnocení

No a opět V zájmu ochrany počítače zablokovala aplikace stažení souborů z tohoto webu. To asi sama nezvládnu, počkám až dojde sousedův počítačový maniak ze školy a třeba mi to udělá. Dík za snahu.

ladaadal*

Dej mi vnitřní poštou mail, stáhnul jsem to, tak ti to pošlu nebo zkusím uložit na úschovně.

doplněno 06.03.13 12:02:

No vida a je vyřešeno.

miky09
Toto by měl být návod k obsluze i pro váš traktor.
cals.cz/...
lidus*
hodnocení

MIKY vy jste anděl, díky. Sice tomu prd rozumím ale myslím, že je to ono. DÍKY!

doplněno 06.03.13 14:53:

Pánové, můj muž vám strašně moc děkuje. Je to přesně to co potřeboval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]