Nejste přihlášen/a.
V roce 2007 jsem udělal polopřevod na Favorita s jedním pánem,který se stratil se s papíry a na uřadě mě nechtějí auto odhlásit.Co mám dělat.Diky za odpověd.
Milý Jendo, z Vaš dotaz je nejasný, můžete, prosím, napsat kdo je kupec, prodejce, kdo má kupní smlouvy, kde je uveden na evidenci ap podobně: Takto se nedá správně poradit. Určitě ale najdete radu na rubrice auto moto.
Nebo se ozvěte.
Napsal jsem špatně dotaz.V roce 2007 jsem udělal polopřevod auta na mou osobu,pak jsem auto pujčil jednomu pánovi s tím,že mu ho pak prodám.Ten pán se více neozval.Ja ted nemám žadné papíry na odhlášení.Dík za radu.
Nechápu, proč by měl úřad odhlašovat auto, které jste prodal.Nejste vlastníkem favorita a nemáte ho co odhlašovat ani vyřazovat. Vzpamatujte se.Zákonnou povinnosti jste si splnil, a to že nový vlastník na sebe auto nepřihlásil je jen jeho věc. Jakou jinou odpověď jste na úřadě čekal?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.