Nejste přihlášen/a.
Zdravím, vkládám jsem 3 obrázky z mé fabie. Potřebuji poradit co na karoserii mužu udělat doma a co ne .. Za rady děkuju ...
popravde jestli jezdis hodne a parkujes u marketech tak se na to vykasli , mam trosku tez obouchanou fabku a mam to v pazi , staci auto dat ve ctvrtek nebo patek pred kauf v Havirove a mas tam dalsi ryhu. Proto to neresim , na toto auto nejezdi je to spotrebni zbozi a po vsech oprav za ktere das dost penez tam budes mit opet dalsi
ale ja vim jsem mimo tema a omlouvam se
dobry denpokud jsou ryhy až na plnič. tak s tím nic neuděláte. napadá mě jen korekční pero v barvě auta,pokud jsou to škrábance menší a nejsou rozleštit, vzít smirek 2000 a pod vodou zbrousit a zkusit rozleštit případněsi nechte míchnout sprej, v těch dveřích místy prohlé sundat tapucír vyklepat, zbytek vytmetlit! po vytmelení stříknuout plnič se základouvkou, zbrousit opět smirkem stejným pod vou a stříknout barvou,. doporučuji namíchat barvu přímo na odstín auta, případné lrhoučké přčchody laku napastovat a přeleštit tempem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.