Nejste přihlášen/a.
Ahoj, špatně se mi vrací na jednom kole ruční brzda. Chtěl bych proto sundat buben a trochu to prostříknout WDčkem.
Moje otázka zní - dá se buben jednoduše sundat a nasadit (samozřejmě po sundání matky), nebo je k tomu potřeba nějakého speciálního nářadí? Čelisti sundávat nebudu, teda ne zatím, chci to jen zkusit prostříknout, tak abych buben nesundal a už nešel nasadit zpátky
Díky moc.
normálně to nejde je to na klínku a konusu a drží fest je potřeba stahovák
jinak to vidim na přirezlej bovden
doplněno 01.03.13 20:26:tady je měl sem podobný
doplněno 01.03.13 20:30: pokud to sundáš sundej i pakny dost často je ta pakna s klíčem ve kterým je zaháklý lano ruční brzdy řádně zatuhlá a je třeba jí patřičně rozhejbat
Bez stahováku těžko, i když jsou i jiné návody, třeba povolit matku a projet se po kvalitních pražských ulicích, buben odskočí sám. Montáž už je bez problémů.
Nicméně když sundáš buben, zjistíš že je uvnitř vše v pohodě, protože popraskala "bužírka" na lanovodu a ten je přirezlý...
A nic moc tam nestříkej, nebo to přestane brzdit
Díky, takže bez stahováku to asi nemá cenu, tak to nechám na švagrovi, za týden mi končí technická a jestli chci jezdit dál, pár "drobností" asi bude potřeba dořešit, takže to k němu stejně budu muset dát každopádně díky za rady
a sice možná blbej jsem, ale mazat buben a obložení, to by mě snad ani nenapadlo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.