Nejste přihlášen/a.
Zdravim, potřeboval bych poradit, mam Octavii první řadu z roku 2001 s motorem TDI a jde mi jen jedna rychlost, ta nejvyšší při proudění vzduchu z topení do vozidla a ostatní rychlosti nefungují. Začalo to dělat po tom co jsem vytáhl otáčecí tlačítko na regulaci otáček proudění vzduchu a nasunul ho zpět na své místo. Od té doby mi v Octávce jde jen jedna rychlost proudění vzduchu na topení. Poraďte mi prosím, kdo už se s tím setkal, moc děkuji za odpovědi. případně piště na email schumipht@seznam.cz . Děkuji. Petr H.
jestli to začlo až po vytažení toho přepínače tak začni u něj kontrola konektorů odrbat prostříknout napružit kouknout zda je to správně v tom konektoru nacvaklý taky si můžeš kusem drátu klemovat piny mezi sebou a to tak že si najdeš ten na kterým je plus 12V a ten postupně propojuješ s ostatními kontakty v konektoru co kontakt to jedna rychlost a pokud ty rychlosti pudou je v háji ten přepinač pokud vše ok tak mrkni na ten předřadnej odpor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.